Accommodatie

Balemans Ruitersportcentrum beschikt over een binnenrijbaan van 20x60m voorzien van een Agterberg bodem en een binnenrijbaan van 25x40m voorzien van een StaBon manegebodem. Daarnaast is er ook een buitenrijbaan van 20x60m.

binnenrijbaan

Op het terrein bevinden zich tevens een overdekte stapmolen, een longeercirkel en een aparte losgooibak. De stapmolen is geschikt voor 6 paarden en voldoet aan de laatste veiligheidseisen.

De paarden worden door ons aan de hand standaard vijf dagen per week (ma t/m vr) buiten gezet. Voor de paarden is er in het weideseizoen ruime weidegang. Dit is mogelijk in een groep of individueel. Het aantal uren dat ze buiten staan is bespreekbaar. In de winter staan de paarden op ruime paddocks.

De stallen zijn allen ruim van opzet en goed geventileerd door het gebruik van een open nok systeem. We beschikken over diverse afmetingen, zowel geschikt voor pony's als paarden.

In de stallen bevinden zich meerdere poetsplaatsen. Ook is er gelegenheid om uw paard te wassen met warm of koud water en bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van het solarium.

Er is op "Balemans Ruitersportcentrum" ook een gezellig ingerichte kantine met uitzicht op de binnenrijbak pension.