Manegelessen

Al onze manegelessen worden verzorgd door gediplomeerde instructrices en daarnaast is er altijd deskundige begeleiding aanwezig voor en na de les om te begeleiden tijdens het op en afzadelen. Hierbij besteden wij ook de aandacht aan het correct benaderen en verzorgen van het paard. In onze nieuwe manege /rijbaan worden deze lessen gegeven.

Ongeacht of je beginnende of gevorderde ruiter bent starten wij altijd met een privéles. Dit om een goede inschatting te kunnen maken van het niveau zodat de ruiter daarna in de juiste groepsles kan instromen. Bij beginnende ruiters zullen er meerdere privélessen plaatsvinden tot dat je vertrouwd bent met het paard en basis vaardigheden beheerst.

De groepslessen delen wij in naar leeftijd en niveau waarbij wij ervoor zorgen dat iedereen voldoende individuele aandacht krijgt. Daarnaast zijn wij sinds kort gestart met de rijopleiding van de KNHS/FNRS. Door middel van deze opleiding word je opgeleid van je eerste paardrijles tot en met het hoogst haalbare niveau. Je kunt aan deze opleiding meedoen met een manegepaard of met je eigen paard.

manege breda

Ben je al lesklant bij ons en ben je niet in de gelegenheid om te komen rijden, meld je dan af via dit formulier.

Indien je nog niet bij ons lest en graag een afspraak wilt maken, neem dan even telefonisch of per mail contact met ons op.